Openingsuren: Ma - Za: open vanaf 10u, Zo- & Feestdagen: open vanaf 11u

Levering & Retour

Levering

1. Levering aan huis

Bestellingen worden aan huis geleverd per post. Alle zendingen worden voorzien van een track & trace nummer die u krijgt toegestuurd van zodra wij uw pakje hebben voorbereid voor ophaling. Pakjes worden op vaste dagen bij ons opgehaald door bpost. Zolang het pakket niet is opgehaald, blijft de status van uw zending ‘klaarmaken door zender’. Het kan dus dat uw pakje nog enkele dagen bij ons blijft alvorens het door de post wordt opgehaald. Gemiddeld duurt het 2-3 werkdagen voor uw bestelling bij u wordt aangeboden, indien het product op voorraad is.

Alle zendingen aan huis worden gratis verzonden vanaf €50. De kostprijs voor zendingen onder de €50 bedraagt €6 voor leveringen binnen België.

Bij de aankoop van cadeaubons of tickets voor events worden geen verzendkosten aangerekend.

2. Afhalen in de winkel

Je kan je bestelling ook bij ons komen ophalen in de winkel na bevestiging van je order. (maandag tot en met zondag 11u-18u). Neem je bestelbevestiging (digitaal) mee.

Dit is uiteraard steeds gratis.

Retourneren

Wij hopen uiteraard dat u blij bent met uw bestelling. Moest dit niet het geval zijn, heeft u het recht uw online bestelling te herroepen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de producten.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons hiervan op de hoogte te brengen, dit liefst schriftelijk per post of e-mail (info@stadleest.be). U kan hiervoor gebruik maken van het volgende formulier: https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier- herroeping.pdf

Van zodra wij de retouraanvraag hebben ontvangen, heeft u 14 kalenderdagen de tijd om de goederen te retourneren naar Stad Leest BV, Oudaan 18, 2000 Antwerpen.