Openingsuren: Ma - Za: open vanaf 10u, Zo- & Feestdagen: open vanaf 11u

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Identificatie van de verkoper 

Stad Leest BV

Adres: Oudaan 18, 2000 Antwerpen

Telefoonnummer: +32 3 233 08 80

BTW-nummer: BE0834.626.305

Ondernemingsnummer: 0834.626.305

Algemene bepalingen

Onderstaande punten vormen samen de juridische voorwaarden voor het gebruik van de website van Stad Leest BV. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze website. Door zijn bezoek aan de website bevestigt de gebruiker de algemene voorwaarden te hebben gelezen en aanvaard.

Stad Leest BV kan deze Algemene Voorwaarden ten allen tijde wijzigen. Op lopende overeenkomsten blijven steeds de voorwaarden gelden die van toepassing waren op het ogenblik van de aankoop. Elke bestelling na de wijziging houdt een aanvaarding in door de klant van de nieuwe voorwaarden.

Levering / Afhaling

Bestellingen worden aan huis geleverd per post. Alle zendingen worden voorzien van een track & trace nummer die u krijgt toegestuurd van zodra wij uw pakje hebben voorbereid voor ophaling. Pakjes worden op vaste dagen bij ons opgehaald door bpost. Zolang het pakket niet is opgehaald, blijft de status van uw zending ‘klaarmaken door zender’. Het kan dus dat uw pakje nog enkele dagen bij ons blijft alvorens het door de post wordt opgehaald. Gemiddeld duurt het 2-3 werkdagen voor uw bestelling bij u wordt aangeboden.

Alle zendingen aan huis worden gratis verzonden vanaf €50. De kostprijs voor zendingen onder de €50 bedraagt €6 voor leveringen binnen België. De prijs voor zendingen buiten België wordt berekend bij het afrekenproces. Deze eventuele kost hiervaan wordt duidelijk aangegeven voor de klant de bestelling definitief plaatst. Bij de aankoop van cadeaubons of tickets voor events worden geen verzendkosten aangerekend.

Afhalen in de winkel

Je kan je bestelling ook bij ons komen ophalen in de winkel na bevestiging van je order. (maandag tot en met zondag 11u-18u). Neem je bestelbevestiging (digitaal) mee.

Dit is uiteraard steeds gratis.

Betaalmogelijkheden

Stad Leest BV biedt de volgende betaalopties aan: Bancontact / Mister Cash, iDeal, Belfius, KBC/CBC, Visa, Mastercard, PayPal. 

U kan ook betalen met elektronische cadeaubons van Stad Leest BV. 

Wanneer de betaling is voltooid, krijgt de klant een bevestiging via e-mail. 

Retourneren 

Wij hopen uiteraard dat u blij bent met uw bestelling. Moest dit niet het geval zijn, heeft u het recht uw online bestelling te herroepen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de producten.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u Stad Leest BV (Oudaan 18, 2000 Antwerpen) hiervan op de hoogte te brengen, dit liefst schriftelijk per post of e-mail (info@stadleest.be). U kan hiervoor gebruik maken van het volgende formulier: https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier- herroeping.pdf

Van zodra wij de retouraanvraag hebben ontvangen heeft u 14 kalenderdagen de tijd om de goederen effectief te retourneren naar Stad Leest BV, Oudaan 18, 2000 Antwerpen.

Geretourneerde producten (excl. eventuele betaalde verzendkosten) zullen terugbetaald worden van zodra wij de goederen hebben ontvangen. De kosten en het risico van terugzenden zijn voor de klant.

U, de klant wordt verzocht de artikelen te retourneren in hun oorspronkelijke staat. Stad Leest BV behoudt het recht de klant aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering ten gevolge van gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig om de kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.

Garantie

De wettelijke garantie op aangekochte producten geldt vanaf de datum van levering aan de eerste eigenaar en is 2 jaar geldig. Om beroep te doen op garantie moet u, de Klant, een aankoopbewijs kunnen voorleggen. Klachten zullen enkel aanvaard worden door Stad Leest BV, indien deze worden gemeld binnen de 2 maanden nadat de oorzaak van de klacht zich heeft gesteld. Klachten dient u schriftelijk te melden via e-mail via info@stadleest.be of aangetekend schrijven aan Stad Leest BV, Oudaan 18, 2000 Antwerpen. In geval van klachten over bestellingen of leveringen, is de aansprakelijkheid van Stad Leest BV steeds beperkt tot de waarde van de betreffende artikelen.

Klachten

Bij klachten kan de klant steeds contact opnemen met ons via een mailtje naar info@stadleest.be. Indien het geschil niet opgelost kan worden, kan de klant klacht indienen via het ODR-platform: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=NL 

Prijzen

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Alle prijzen zijn in EURO en inclusief BTW (6% bij boeken, 21% bij non-boeken).