Openingsuren: Ma - Za: open vanaf 10u, Zo- & Feestdagen: open vanaf 11u

Levering / Ophaling

Levering aan huis

Bestellingen worden aan huis geleverd per post. Alle zendingen worden voorzien van een track & trace nummer die u krijgt toegestuurd van zodra wij uw pakje hebben voorbereid voor ophaling. Pakjes worden op vaste dagen bij ons opgehaald door bpost. Zolang het pakket niet is opgehaald, blijft de status van uw zending ‘klaarmaken door zender’. Het kan dus dat uw pakje nog enkele dagen bij ons blijft alvorens het door de post wordt opgehaald. Gemiddeld duurt het 2-3 werkdagen voor uw bestelling bij u wordt aangeboden.

Alle zendingen aan huis worden gratis verzonden vanaf €50.

Afhalen in de winkel

Je kan je bestelling ook bij ons komen ophalen in de winkel na bevestiging van je order. (maandag tot en met zondag 11u-18u). Neem je bestelbevestiging (digitaal) mee.

Dit is uiteraard steeds gratis.

Retourneren 

Wij hopen uiteraard dat u blij bent met uw bestelling. Moest dit niet het geval zijn, heeft u het recht uw online bestelling te herroepen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de producten.

Retours moeten steeds eerst schriftelijk gemeld worden alvorens de producten mogen worden teruggebracht/teruggestuurd naar de winkel. Alle items moeten in perfecte staat (en originele verpakking) worden geretourneerd in ruil voor een waardebon of terugbetaling. Items die niet meer in perfecte staat zijn, zullen niet worden terugbetaald.

Producten die in perfecte staat worden geretourneerd, zullen binnen de 30 dagen na ontvangst worden terugbetaald minus de verzendkosten. De kosten en het risico van terugzenden zijn voor de klant.

Prijzen

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten.  Alle prijzen zijn inclusief BTW (6% bij boeken, 21% bij non-boeken).

Overmacht

Stad Leest is niet aansprakelijk indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Dit bevat onder meer vertraging of wanprestaties door onze toeleveranciers, storingen, vervoersmoeilijkheden, stakingen, overheidsmaatregelen, ziekte van personeel en gebreken in hulp- en transportmiddelen.

Wij behouden ons in het geval van overmacht het recht onze verplichtingen op te schorten en zijn gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden. In geen geval in Stad Leest gehouden enige schadevergoeding te betalen.