Nieuwe openingsuren! Ma - Za: open vanaf 10u, Zo: open vanaf 11u!

Events

Een avond met Stephan Vanfleteren - 2 december 

Op 2 december zal Vanfleteren het verhaal van zijn werk en carrière, op uitnodiging van de onafhankelijke Antwerpse boekhandel Stad Leest en De Morgen, in de Arenbergschouwburg brengen. Hij zal er beelden uit het boek tonen en in gesprek gaan met theatermaker, schrijver en gerenommeerd interviewer Wilfried de Jong, die verschillende televisieprogramma’s ('Brommer op zee', 'Zomergasten') presenteerde. Loverman, het alter ego van singer-songwriter James de Graef én protegé van Tamino, treedt met zijn diepe stem en poëtische teksten op als muzikale gast. Master of ceremonies Jaouad Alloul zal de avond van begin tot einde begeleiden.

In samenwerking en met dank aan Hannibal Books.

meer informatie en tickets

UITGESTELD: Een avond met Filip Raes - 4 december

Op maandag 4 december zal Filip Raes op uitnodiging van De Morgen en de onafhankelijke Antwerpse Boekhandel Stad Leest zijn boek voorstellen. In de concertzaal AMUZ, ondergebracht in de barokke voormalige Sint-Augustinuskerk, zal hij in gesprek gaan met presentator Xavier Taveirne en Dominique Van Malder. Als muzikale gast tekent Naima Joris present. 

meer informatie en tickets 

Kinderboekenontbijt - eerste zondag van de maand 

Elke eerste zondag van de maand kan je gezellig met het hele gezin komen ontbijten bij Boekhandel Stad Leest. We voorzien een lekker ontbijtbuffet voor groot en klein en onze voorlezers lezen voor uit hun favoriete kinderboeken.

Wat kan je vinden op ons ontbijtbuffet: brood, beleg, homemade granola, verse fruitsalade, yoghurt, sapjes, koffie, thee, ... en natuurlijk onze huisgemaakte scones!

Onze voorlezer zoekt telkens leuke verhaaltjes uit voor kleuters en lagere school kinderen rond een bepaald thema. 

Op de planning

The Tuesday Table 


Elke laatste dinsdag van de maand kan je gezellig komen dineren bij Boekhandel Stad Leest.

The Tuesday Table kiest elke maand een favoriet kookboek waarvan we enkele heerlijke gerechten opdienen. Neem samen met ons plaats aan onze gastentafel en ontdek de verhalen en smaken achter dit boek aan de hand van verschillende sharing dishes. 

Op de planning:

28/11: Meat-free Mexicaans

5/12: Jamie Oliver's Kerstkookboek 

30/1: Brutto