Openingsuren: Ma - Za: open vanaf 10u, Zo- & Feestdagen: open vanaf 11u

Events

Record Store Day - 20 april

Record Store Day is het grootste eendaagse muziekevenement ter wereld.

Sinds vorig jaar heeft Boekhandel Stad Leest het vinylaanbod behoorlijk uitgebreid en komen er ook iedere week de nieuwste releases binnen.

Ook wij doen als één van die onafhankelijke winkels mee met Record Store Day. Zo vind je bij ons, op zaterdag 20 april vanaf 10u, een deel van die speciale releases én ben je welkom voor een instore concert van Admiral Freebee en Willem Ardui. Signeren nadien is mogelijk.

- 15u00: Admiral Freebee

- 15u45: Willem Ardui 

Afternoon Tea

We organiseren regelmatig een afternoon tea in het Stad Leest Café! Kom gezellig genieten van onze huisgemaakte lekkernijen.

Data:
1 mei
9 mei
20 mei
21 juli
15 augustus

Ontbijten bij Boekhandel Stad Leest

We organiseren regelmatig een afternoon tea in het Stad Leest Café! Kom gezellig genieten van onze huisgemaakte lekkernijen.

Data:
1 mei
9 mei
20 mei
21 juli
15 augustus

Das Mag Festival 2024 - UITVERKOCHT

Een leesclub over Tosca met auteur Maud Vanhauwaert en gespreksleider Wouter Cajot.

Das Mag organiseert na bijna 10 jaar opnieuw hun Das Mag Festival. 10 leesclubs die tegelijkertijd plaatsvinden op verschillende locaties door de hele stad. Tijdens zo’n leesclub ga je samen met een spraakmakende gespreksleider en 25 lezers in gesprek met elkaar én de schrijver van het boek.

Op 20 april kan je ook in onze boekhandel neerstrijken. Een ticket is inclusief boek (reguliere editie), leesclub en afterparty in Het Bos.

meer informatie en tickets.

Kinderboekenontbijt - eerste zondag van de maand 

Vanaf juni: de laatste zondag van de maand kan je gezellig met het hele gezin komen ontbijten bij Boekhandel Stad Leest. We voorzien een lekker ontbijtbuffet voor groot en klein en onze voorlezers lezen voor uit hun favoriete kinderboeken.

Wat kan je vinden op ons ontbijtbuffet: brood, beleg, homemade granola, verse fruitsalade, yoghurt, sapjes, koffie, thee, ... en natuurlijk onze huisgemaakte scones!

Onze voorlezer zoekt telkens leuke verhaaltjes uit voor kleuters en lagere school kinderen rond een bepaald thema. 

Op de planning

Vanaf juni steeds de laatste zondag van de maand