Nieuwe openingsuren! Ma - Za: open vanaf 10u, Zo: open vanaf 11u!

Events

27 februari: Morgen stoppen met piekeren?  

Een avond over piekeren met professor in de psychologie Filip Raes, moderator Xavier Taveirne en verwoed piekeraar Dominique Van Malder. Naima Joris zorgt voor de muzikale omlijsting. 

meer informatie en tickets 

Das Mag Festival 2024

Een leesclub over Tosca met auteur Maud Vanhauwaert en gespreksleider Wouter Cajot.

Das Mag organiseert na bijna 10 jaar opnieuw hun Das Mag Festival. 10 leesclubs die tegelijkertijd plaatsvinden op verschillende locaties door de hele stad. Tijdens zo’n leesclub ga je samen met een spraakmakende gespreksleider en 25 lezers in gesprek met elkaar én de schrijver van het boek.

Op 20 april kan je ook in onze boekhandel neerstrijken. Een ticket is inclusief boek (reguliere editie), leesclub en afterparty in Het Bos.

meer informatie en tickets.

Kinderboekenontbijt - eerste zondag van de maand 

Elke eerste zondag van de maand kan je gezellig met het hele gezin komen ontbijten bij Boekhandel Stad Leest. We voorzien een lekker ontbijtbuffet voor groot en klein en onze voorlezers lezen voor uit hun favoriete kinderboeken.

Wat kan je vinden op ons ontbijtbuffet: brood, beleg, homemade granola, verse fruitsalade, yoghurt, sapjes, koffie, thee, ... en natuurlijk onze huisgemaakte scones!

Onze voorlezer zoekt telkens leuke verhaaltjes uit voor kleuters en lagere school kinderen rond een bepaald thema. 

Op de planning