Nieuwe openingsuren! Ma - Za: open vanaf 10u, Zo: open vanaf 11u!

Events

 

Kinderboekenontbijt - eerste zondag van de maand 

Elke eerste zondag van de maand kan je gezellig met het hele gezin komen ontbijten bij Boekhandel Stad Leest. We voorzien een lekker ontbijtbuffet voor groot en klein en onze voorlezers lezen voor uit hun favoriete kinderboeken.

Wat kan je vinden op ons ontbijtbuffet: brood, beleg, homemade granola, verse fruitsalade, yoghurt, sapjes, koffie, thee, ... en natuurlijk onze huisgemaakte scones!

Onze voorlezer zoekt telkens leuke verhaaltjes uit voor kleuters en lagere school kinderen rond een bepaald thema. 

Op de planning

The Tuesday Table 


Elke laatste dinsdag van de maand kan je gezellig komen dineren bij Boekhandel Stad Leest.

The Tuesday Table kiest elke maand een favoriet kookboek waarvan we enkele heerlijke gerechten opdienen. Neem samen met ons plaats aan onze gastentafel en ontdek de verhalen en smaken achter dit boek aan de hand van verschillende sharing dishes. 

Op de planning:

21/2: Tahin (met auteurs!)

28/3: Pasta Grannies 

25/4: Jiwa (met auteurs!)

30/5: Oren 

27/6: Moro thuis 

 

Een avond met Dirk De Wachter 

UITVERKOCHT

Met De Morgen en Stad Leest naar Dirk De Wachter.
In samenwerking met De Morgen nodigen we Dirk De Wachter uit om zijn boek op 18 januari exclusief voor te stellen in de Antwerpse concertzaal AMUZ, ondergebracht in de barokke voormalige Sint-Augustinuskerk. Het zal zijn enige live-optreden in de Benelux in 2023 zijn. De Wachter zal er live in gesprek gaan met De Morgen-journalist Barbara Debusschere, zal vragen beantwoorden van het publiek en signeren.

Meer informatie en tickets